Stay Alive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stay Alive

Ha megtelik a pokol, a holtak majd köztünk járnak.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

East Side -A bandák városa

Go down 
+2
Káosz
Sleepwalker
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 29.

East Side -A bandák városa - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 5:47 am

Az utak szinte üresek és nincs eltorlaszolva, nagy szerencsémre. Simán haladok egyre nyugodtabb környékre, mikor hatalmasat durran valami. Nem akartam törődni a zajjal, csakhogy hirtelen irányíthatatlanná vált az autó. A kormányt jobbra balra kapkodom, hátha sikerül végül újra irányítanom, de nem jön össze. A következő percben minden elsötétül. Fogalmam sincs mi történt. Defekt, vagy elütöttem valakit. Lényegében mindegy is. Mikor többnyire magamhoz térek, eszméletlenül fáj a fejem. Fogalmam sincs mennyi idő telik el. Azt sem tudom, hogy hol vagyok. Próbálom összerakni az eddig történteket, csakhogy nem túl könnyű. A szüleimnél voltam... A szomszédok mind elszeleltek, majd én is megtudtam, hogy gáz van. Aztán mi is volt? Ja igen, összeszedtem a holmijaimat... Beszálltam a kocsiba, majd mikor megálltam, találkoztam két...
- Mi a francok voltak azok?
kérdem szinte csak némán tátogva. Mikor megpróbálom felemelni a fejem, a fájdalomtól felnyögök. Nem akarok többet ebben a roncsban maradni, ki kell szállnom. Főleg, hogy nem tudhatom mi baja a kocsinak. Kinyitom az ajtót, miután nagy nehezen szétszedem a biztonsági övet. Azonnal kiborulok a járműből. Nyöszörgök kicsit a fejfájás miatt, majd nekikezdek annak, hogy lábra küzdjem magam. De mi is történt? Mi a francért kerültem ide? A két alakra még emlékszem, de utána...? Idővel majdcsak emlékszem mindenre. Azt hiszem ez természetes. Nagy nehezen talpra állok, bár még mindig instabil a tartásom. Teszek előre egy lépést, vagyis inkább csak próbálok, mert szédülni kezdek. Nehéz ébren maradni. Térdre rogyok, majd ismételten próbálkozok a felállással nyöszörgések és nyögések között. Az egész fejem zúg, a szemeimet nem tudom csak rövid időre lecsukni. Minden pislogásom elhúzott másodpercekig tart, miközben próbálok helyre rázódni. Hirtelen egy közeledő alakra leszek figyelmes. Próbálom felmérni ki az, de nemigen megy. Még nem...
Vissza az elejére Go down
Sleepwalker

Sleepwalker

Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 5:54 am

Alan Stark, Jamie Rene Scottfox

Dave a konyhaasztalról felkapja a feszítővasat és Alan után megy. Mikor kiérnek észreveszi, hogy egy nő volt az aki a kocsinál botorkál.
-Nők...-morogja az orra alatt és a feszítővassal kiüti mindkét fényszórót. Visszafordulva látja, hogy Alan a nő felé közelít.
-Állj!-mondja határozottan, mire Alan megtorpan.
-Mi van ha ő is olyan...?-teszi fel a nagyon is egyértelműnek tűnő kérdést. Oké, hogy kocsit nem látott még vezetni de mi van ha pont a fertőzés miatt nem tudott az egyenes úton maradni.
-Csak óvatosan...-figyelmezteti Dave társát és ő is a nő felé közelít, lendítésre tartott vassal.
-Hölgyem! Hahó...-mondja, de Jamie elesik. Dave odaugrik Alannel együtt és szemügyre veszi. A nő kábán tekint fel rájuk.
-Figyeljen rám! Van sebe?-kérdi tőle.
-Hogy mim...?-kérdez vissza az értetlenül, látszik hogy alig van magánál.
-Sebe! Harapás, karmolás akármi a rohadékoktól! hahó...-de a nő csak kábán pislog.
-Mi legyen?-kérdi Dave tanácstalanul.
Alan Stark

Alan Stark

Hozzászólások száma : 25
Csatlakozás ideje : 2012. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 5:58 am

- Először is vigyük be, ketten vagyunk, vagyis másfelen - bök itt Dave hazsnálhatatlan karjára egy félmosoly kíséretében - ő pedig egyedül. Te figyeled, én meg hozok szigszalagot amivel megkötözzük. Ha olyan, majd végzünk vele. Mindenesetre én nem akarok tovább kint maradni, remélem megérted.
Azzal a nő hóna alá nyúl, s felemeli, de fejét olyan távol tartva a testétől amennyire csak tudja.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:08 am

Alan Stark, Jamie Rene Scottfox

Dave megrázza a fejét.
-Nem jó ötlet... de rendben, vigyük be. Ha kinyír minket azt sose bocsájtom meg neked...-mondja halvány vigyorral, majd benéz a kocsiba. Az anyósülés alatt valami furán csillan. Benyúl érte és ujjai egy 38as pisztoly markolatára fonódnak.
-Ejha...-füttyent, és kimászik a kocsiból. Közben Alan már elkezdi bevonszolni a nőt, akinek -ezt Dave jól látja- csupa hányadék a szája széle. Ez nem jelent jót.
-A büdös picsáért kell nekünk minden szemetet a házba vinni...-morogja és kezében a pisztolyt tartva bemegy Alan után. Becsukja és kulcsra zárja az ajtót. A szekrényt egyedül nem tudja visszatolni, de azt majd később. Megnézi hány lőszer van a tárban. Kettő. Felsóhajt.
-Menj szerezz szigszalagot.-mondja Alannek, és felhúzza a pisztolyt.
-Addig figyelek rá.

Jamie halványan érzékeli hogy valamerre húzni kezdik, és hogy az a valamerre egy házban van. Lefektetik valami puhára... talán kanapé... Tudata még mindig ingadozik az ébrenlét és az ájulás között. Egy alakot lát aki pisztollyal áll fölötte. A pisztoly csöve rá mutat.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:21 am

Még mindig nagyon kába vagyok. A kérdésekre nem tudom, hogy egyáltalán válaszolok-e. Néha észlelem, hogy mozog a szám, de a saját hangom nem hallom. Fogalmam sincs mi folyik körülöttem. Két alakot is látok, majd a következő pillanatban húzni kezdenek. Karok fognak, én pedig folyamatosan érzem a talaj mozgását. Lassan valami más lesz. A hang is megváltozik. Talán egy házban vagyok. Az jó, a ház biztonságos... Innentől kezdve akár pihenhetnék is nem? Nem? Valami puhán fekszem, ezek szerint akár meg is tehetném... Mi van itt? Ki ez az alak? Nem látom tisztán, valami nincs rendjén. Az... egy pisztoly? Felém mutat, miért mutat felém a cső? A rohadt életbe, bárki vagy, tedd le azt a vackot! Miért nem szólalok meg? Tátogok, mozog a szám, de nem hallom a hangom. Az ő hangjukat sem hallom. Vagy... nem is beszélnek? Ha le akar lőni, akkor miért hozott be ide?
- Ki... kik...?
Egy értelmes szót nem tudok kinyögni. A fejem még mindig zúg és fáj. Nem értek semmit, nem tudom mi ez a szar amibe belekeveredtem. Először azok az alakok, most meg... Elraboltak? Más különben miért fognának rám fegyvert?
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:25 am

- Ne feledd, a fejébe - emlékezteti a társát Alan - de örülnék ha túlélné.
Alan maga sem tudja miért ezt mondta, hisz sok más indokot kitudott volna találni. Magának legegyszerűbben úgy tudná elmagyarázni, hogy nem akar egyedül maradni. Ilyen helyzetekben mindig jó, ha van pár társ akire lehet számítani. Dave eddig tökéletes partner, de egy nő... az még is csak egy nő.
Alan kihalássza kocsijából a szigszalagot, s visszasiet a nappaliba ahol Dave a kanapén kuporgó alakra tartja a fegyvert.
- Most beszél... vagy hörög? - kérdezi komolyan elgondolkozva, ám inkább közelebb lép a nőhöz, s összekötözi a lábait, valamint a háta mögött a kezeit.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:32 am

//Alan Stark, Jamie Rene Scottfox//

Dave megvárja amíg Alan lekötözi a nőt, majd leteszi a fegyvert az asztal legtávolabbi sarkába.
-Fogalmam sincs... elég kábult... szerencsére.-válaszolja és a szekrényre pillant.
-Azt toljuk vissza mindenesetre...-mondja és mikor ezzel végeztek kezébe fogja a vasat és visszamegy a nőhöz.
-Ha érti amit mondok, jelezze.-mondja elég hangosan hogy Jamie megértse. Még Jamie agyáig is eljut hogy erre reagálnia kell.
-Van magán valamilyen seb tőlük?-kérdi Dave tagoltan.
-Ha nem válaszol agyonverem. Ne higgye hogy nem teszem meg.-teszi hozzá, méghozzá igen komolyan.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:51 am

Valami nagy gáz van. Valaki összeköti a lábamat. Kis idő múlva a kezeim a hátam mögé kerülnek, majd azok is tehetetlenné válnak. Ez így nagyon nincs rendjén, kezdem tényleg azt hinni, hogy elraboltak. De hát mi értelme lenne ennek? Valami hirtelen elmémig hatol. Szavak azok, egy férfi szavait. Tisztán és érthetően beszél. Meg kellene mozdulnom, vagy megszólalnom. Az első kizárva, vagy lehet, hogy támadásnak vennék. Szólalj meg, te hülye liba!
- Mit... Mit akarnak tőlem?
kérdem. Valószínűleg elég halk, de remélem, hogy érthető az imént feltett kérdés. Nem értem milyen sebet keresnek. Miért érdekli ezeket, hogy megsérültem-e. Ráadásul kik, vagy mik azok a "tőlük"? Ideje lenne tényleg magamhoz térnem. Már nem olyan vészes a kábaság, de még mindig idegesít. Lehet, hogy ha pihennék, jobb lenne? Majd ha felébredek elmúlik nem? De... jelen helyzetben ezt nem lehet.
- Milyen sebek?
kérdem meg értetlenül. Próbálok kicsit mozogni, de nem megy. A kezem és a lábam nem engedelmeskedik. Mi a francért kellett ezeknek megkötözni?
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:01 am

- Nem igazán van képben - súgja oda Alan a másik férfinak - Mi segíteni akarunk. Ha megbizonyosodunk róla, hogy nem harapták meg - azok az emberek, akik jelenleg erre hajlamosak - eloldozzuk. Éppen ezért lenne fontos, hogy igazat mondjon: megharapták? Persze remélem elnézi nekünk, hogy a választól függetlenül alaposan megvizsgáljuk magát.
Alan minden hátsó szándék nélkül mondta ezt, elvégre most a túlélés az elsődleges feladat.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:15 am

Alan, Jamie

Dave nagyot sóhajt. Leteszi a vasat és a nő lábához megy. Alaposan végiginézi minden oldalról a lábfejét.
-Alan biztos hogy ez jó ötlet...?-kérdi bizonytalanul.
-Úgy értem... le kéne vetkőztetni hozzá, és hát... esetleg félreérti...-mondja tétován. Persze a túlélésért bármit alapon ha kell egyesével letépné a nőről a ruhát és addig ütné a fejét amíg véres massza nem lesz belőle, de most azért ez mégis kicsit más. Egyelőre beéri azzal, hogy a felsőtestét átvizsgálja harapásnyomok után.
-Ne értsen félre kérem, de a saját érdekében muszáj végignézzük...-mondja a nőnek egy barátságos mosollyal. Nekiáll kigombolni a nő blúzát, és végignézi a hasát, majd int Alannek hogy segítsen megfordítani, és a hátát is végignézik. Harapásnak vagy sebnek semmi nyoma, leszámítva egy horzsolást a nő nyakának bal oldalán. Nem nagy, vagy jelentőségteljes, de mégis.
-Ezt hogyan szerezte?-kérdi Dave a horzsolást illetően.
-És mitől van hányás a száján?
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:33 am

Hallgatom az alakokat és elfog a rémület. Nem vagyok képben, de mivel kapcsolatban? Nem, nem harapott meg senki, vagyis nem emlékszem rá. Mellesleg mi az, hogy átvizsgálnak? Oké, persze sejtem, hogy ez mit jelentene. A tudat, hogy mit akarnak, folyton motoszkál a fejemben és nem hagy nyugodni. Mozgolódni kezdek, de a másik pasas, aki nemrég még pisztolyt fogott rám, majd vassal hadonászott, elkezdi kigombolni a blúzom. Ne... Nem akarom!
- Ne... nem haraptak... nem haraptak meg!
mondom kicsivel hangosabban, mint az eddigi maximális hangerőm. Tovább mozgolódom, de rá kell jönnöm, hogy teljesen felesleges. Tehetetlen vagyok, ráadásul ezek ketten vannak.
- Mi... mit hol szereztem? Hol a kocsim?
kérdem, bár fogalmam sincs, hogy miért. Most jut eszembe, hogy abban vannak cuccok. Legalábbis remélem, hogy még vannak. Bár azt hiszem a járgány maga használhatatlan már. Ha ez az épület kitart, a kocsiban lévő kaja egy ideig elegendő lenne. Valami megint felrémlik. Az pedig a második kérdés miatt. A pasast nyírtam ki. Az agyveleje a kocsimon landolt, én pedig...
- A... azok az emberek... ketten voltak. Kinyírtam őket... és gusztustalan volt... a gyomrom... nem, nem bírta.
mondom kissé zavarban. A fejem elfordítom, majd magamban mérgelődök kicsit. Nem kellett volna ezt is elmondanom. De közben azon gondolkozok, hogy mégis, mivelhogy ezek hajlandóak lennének engem kinyírni.
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:42 am

Tekintve, hogy a nőn semmiféle harapásnyom nem található, Alan kérdőn tekint Dave-re ki bólint, ezzel beleegyezve, hogy elengedjék a nőt.
Alan nem tétlenkedik hát, kihozza a konyhából azt a kést, amelyik a későbbiekben a legnagyobb szolgálatot teheti még, s elvágja a szigszalagot.
- Hagyjuk a kérdéseket - mondja Dave-nek, ám jól észrevehetően a fegyverre néz, jelezve ezzel, hogy vegye kézbe azt - Hozok vizet... vagy valamit. A kötszert úgysem tettük még el, Dave etéren te vagy otthon.
Azzal visszaindul a konyha felé.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:54 am

Alan, Jamie

Dave látja, hogy Alan pillantása a pisztolyra szegeződik, ezért nyugodtan érte nyúl és a kezébe veszi. Nem a nőre irányítja a csövet, de nem is nagyon mellé. Mikor Alan visszaér a kezébe adja a fegyvert, és megfog egy darab gézt, beáztatja a fertőtlenítős oldatba és a nőhöz lép.
-Ha megengedi...-mondja mosolyogva, majd fertőtleníti a horzsolást.
-Sosem lehet tudni... -morogja és egy darab sebtapaszt is a sebre nyom hogy jól befedje.
-Készen is van. Máshol nem sérült meg?-kérdi a nőtől, aki csak most veszi észre a csurom vér dohányzóasztalt, a tűket és a kötszereket meg a véres gézdarabokat. Ha nemleges választ kap, a konyhába megy és kinyitja a hűtőt. Három doboz sört vesz ki belőle, kenyeret és felvágottat.
-Sajnos ez az össz ami itthon van, de a semminél több. Szerezni kell még kaját, méghozzá hamarosan.-mondja jól halhatóan.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 8:03 am

Azt hiszem most már egész jó állapotban vagyok. A fejem is kitisztult, melynek hatására észre veszek néhány dolgot. Többek között azt, hogy a dohányzóasztal tiszta vér. Teli van kötszerrel és ugyancsak véres gézdarabokkal. A sebemet hagyom, hogy ellássák. Én magam sem akarom, hogy összeszedjek valamit, feltéve, ha eddig nem sikerült. Sérülésről viszont nem tudok, így csak megrázom a fejem. Most, hogy könnyebben tudok vizsgálódni, nem tűnik vészesnek a két pasas, azt leszámítva, hogy ők vannak fölényben. Amint elszabadulok, lassan felülök.
- Köszönöm... Meg tudnák mondani, hogy mi történt?
kérdem, nem mintha számítanék válaszra. Azt hiszem örülhetek annak, hogy nem ugyanolyan vérszomjas köcsögök találtak meg, mint amilyeneket kinyírtam. Az ellátmányt illető mondaton viszont elgondolkozok.
- Ami azt illeti... Ebben talán tudok segíteni. A kocsim... itt van a közelben? A csomagtartót megpakoltam mielőtt eljöttem.
mondom. Remélem ezek után nem akarnak kinyírni. Mégis, jobb így, hogy meg van az esélye a tovább tartó életnek, minthogy most azonnal, vagy napokon belül kinyiffanjunk, mert nem vagyok hajlandó beszélni a kocsiban lévő kajáról.
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 8:22 am

Alan visszautasítja a felkínált sört.
" Jobb lesz józannak maradnom, meg aztán a tegnap este után..."
- A kocsi itt áll a ház előtt. Ha másnak nem, barikádnak megteszi... vagy éppenséggel csalinak.
Alan odasétál az egyik ablakhoz amit még nem deszkázott be és kinéz rajta. Semmi gyanúsat nem lát így Dave felé fordul.
- Vigyázz a nőre, teszek egy sétát - azzal kinyitja az ajtót, s a kocsi felé indul, hogy amennyi ételt csak tud behozzon.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 8:36 am

Alan, Jamie

Dave megvonja a vállát és a nőnek is felajánlja a sört. Bár tudja hogy a ketamyn dolgozik benne, úgy döntött mi baj történhet. Meg le is szarja. Belekortyol a sörbe és jólesőt sóhajt. Mielőtt azonban leülhetne Alan kijelenti hogy tesz egy sétát.
-Megőrültél?!.kérdi Dave riadtan.
-Mégis mi a fasz...-de addigra Alan már ki is ment. Dave felkapja a vasat és megáll az ajtóban. Figyeli ahogy Alan a kocsihoz megy, kiveszi a slusszkulcsot és felnyitja a csomagtartót. Kivesz belőle pár csomagot majd elindul vissza a házba. Mögötte azonban Dave alakokat lát mászkálni a sötétben.
-Basszameg... Alan siess egy kicsit, társaságot kapunk...-mondja elég hangosan hogy az is meghallja. A dögök az utca túloldaláról a ház felé tartanak.
-Remek...-morogja Dave.
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 8:45 am

Alan meghallja Dave hangját mire hátranéz... hát amit ott látott annak nem örült. Nem tudni mennyi, de igen sok "zombi" közeledett felé lóhalálában. Alan amilyen gyorsan csak tud berohan a házba, ledobja a cipelt holmit, s azonnal a szekrénynek esik, s erre utasítja Dave-et, de még a nőt is.
- Ennyi volt, le kell lépnünk.
Amint lehet minden hasznos holmit bepakol a kocsiba, és indulást vezényel.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 8:54 am

Amint meghallom, hogy a kocsi a ház előtt van, valamennyivel jobb kedvem lesz. Ezek szerint nem kell sok időt eltölteni a cipekedéssel. Furcsamód a férfi, ki az imént beszámolt minderről, azonnal ki is indul. Szét sem néz jóformán, csak nekilódul a semminek. A másikra azonban ráhagyja a védelmemet. Mi az, hogy engem kell védeni? Persze jól esik, hogy vigyáznak rám, de azért ne nézzenek már gyereknek. Kinyírtam már két ilyen izét, menne még vagy kettő, vagy amennyi szükséges. A srác, aki bent maradt, igencsak ideges lesz rövid időn belül. Hirtelen az ajtóhoz vágtat, majd kikiabál rajta. Új információkkal leszek gazdagabb. Először is, hogy a kint lófráló pasast Alannek hívják. Másodszor pedig, ami minden jóleső érzést eltüntet belőlem, hogy közeledik néhány rohadék. A szavakból ítélve elég sok. Felpattanok, a nemrégiben elfogadott sört, melyet még fel sem bontottam leteszem az asztalra, majd az ablakhoz megyek, hogy kinézzek rajta.
- Gyere már...
morgom, majd mikor beér, azonnal rá figyelek. A szekrénynek én is nekiesek, hogy minél gyorsabban, némileg nagyobb biztonságban tudhassuk magunkat.
- Kik ezek? És mi a büdös franc folyik itt?
kérdem, mert még mindig nem értem a helyzetet. Arra már rájöttem, hogy nemigen lehet őket kicsinálni és hogy látszólag nem éreznek fájdalmat.
- Mellesleg... Hogy is akarunk lelépni?
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 9:07 am

Alan, Jamie

Sikerül eltorlaszolni a bejáratot, de Dave legkevésbé sem látszik nyugodtnak.
-Fasza. Na EZ fasza. Most mégis merre menjünk?-kérdi kissé pánikolva ami talán a ketamyn hatása.Első dolga hogy amennyi gyógyszert és kötszert csak tud válogatás nélkül egy hátizsákba dobál.
-Biztos ami biztos...-mondja magyarázatképpen. Jamienek és Alannak is odadob egy-egy hátizsákot, remélhetőleg nem kell mondani mivel töltsék fel. Közben az ajtót elkezdik kívülről püfölni. Elég nagy erővel és hallhatóan sokan. A szekrény még kitart, de ki tudja meddig.
-Na tűzzünk innen a picsába...-mondja Dave mikor meglátja mi történik az ajtónál. Felkapja a feszítővasat ép kezébe és részéről indulásra készen van.
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 9:23 am

- Merre-merre, pont leszarom csak el innen - mondja Alan miközben hátizsákját töltögeti a hűtő tartalmával.
- Ezek, drága hölgyem, zombik - mondja ki Alan teljes komolysággal - már pedig elég zombis filmet láttam ahhoz, hogy tudjam: nem akarok közéjük tartozni.
" Ez az, viccelődjünk mikor épp ránk törik az ajtót"
- Az autómmal megyünk, már ha képesek leszünk kijutni a garázsból.
Teli pakolt zsákjával berobog a garázsba melynek ajtaját szintén ütlegelik. Táskát a hátsó ülésre dobja, ahova már amúgy is pakoltak ezt-azt. Ami nem fér hátra azt a csomagtartóba teszik.
- Jó lenne indulni - mondja, s beindítja a kocsit.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 6:47 pm

Az ajtót eltorlaszoljuk, viszont a félkarú srác nem tűnik túl nyugodtnak. Esküszöm én, nő létemre nyugodtabb vagyok nála. Mikor megkapom a táskát, először kérdőn nézek rá. Ha nem mondja, hogy mit tegyek bele, honnan tudjam? Mi vagyok én, gondolatolvasó? Jobb ötlet híján követem Alant és ami még a hűtőben marad utána, azt bedobálom a táskába. A magyarázatot hallva viszont enyhén lesokkolok. Nemrég... most már emlékszem nagyjából, hogy azt magyaráztam magamnak, hogy ezek nem lehetnek zombik. Most viszont ez a pasas azt magyarázza itt nekem, hogy ezek a rohadékok mind azok. Jó, láttam már nem egy zombis filmet és a jelenlegi helyzet alapján ezek könnyen lehetnek azok is. Elvégre csak attól patkolnak el, ha fejbe küldjük őket. Ez már alapból rohadtul gyanús. Mellesleg amíg kába voltam, ezek harapásokat kerestek rajtam. Ezért még fel kell képelnem azt a majmot. Most viszont jobb indulni.
- A pisztolyom... hol a pisztolyom?
kérdem a többieket, mivel úgy sejtem tudják a választ. Arra még szükségünk lehet. Főleg, hogy a tartalék lőszert a zsebembe tettem. Azzal fegyver nélkül is lehetne alkotni valamit, legalábbis egyszer láttam valami ilyesmi filmet. Persze a filmeknek nem szabadna mindent elhinni, de ha már zombik is vannak... Ennek ellenére jobban örülnék annak, hogy ha a fegyver a kezemben lenne. Gyorsan, miközben az autóhoz megyek, végig tapogatom a zsebeimet az odatett lőszer után kutatva. Remélem nem estek ki a zsebemből, mert akkor nem mennénk sokra. Főleg, ha a gyanúm hibás és nincs is itt az apámtól lenyúlt holmi. Tényleg, őket majd még fel kell hívnom. Erre viszont jelenleg nincs idő. Ha választ kapok nemrégiben feltett kérdésemre és ha a pisztoly többnyire biztonságosan elérhető, érte megyek, majd vissza a kocsihoz és jelzem, hogy én kész vagyok.
- Amiket a kocsimból kiszedett, azok a holmik is itt vannak igaz?
kérdem Alant, mivelhogy ő játszotta a málhás szamár szerepét.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Márc. 05, 2012 12:37 am

Alan, Jamie

Dave idegesen felnevet.
-Persze zombik... Ez talán erős kijelentés, de tény hogy meg akarnak kóstolni és mi is ilyenek leszünk ha megharapnak vagy bármi módon érintkeznek a testnedveink. Tulajdonképpen...-húzza el a száját. Szerencsére Alan és Jamie minden fellelhető élelmet és folyadékot elraktak, úgyhogy indulásra készen állnak. Alan magánál tartja Jamie pisztolyát, a garázsban pedig Dave bepakol egy-két hasznosnak ítélt szerszámot. Kalapácsok, egy kisbalta, egy vascső.
-Na tűzzünk innen...-mondja és mikor társai beszállnak nyitva hagyja az anyósülés felőli ajtót, majd felnyitja a garázst. Bepattan és már mehetnek is el innen a francba.
-És most hová?-kérdi Dave Alant mikor kiérnek az útra.

Káosz

Bill szadista vigyora nem tűnik el az arcáról.
-Ezzel megyünk. A fiúk majd bepakolnak szépen mindent-válaszolja Káosznak, és így is történik. Élelmiszert és vizet pakolnak be a feketék amennyi csak befér a csapat mellé, majd hozzák a fegyvereiket. Bill is felfegyverezi magát egy Desert Eagle .50-essel és a kedvenc késével, majd mindannyian beszállnak.
-Indulás fiúk, jutalomüdülésre megyünk!-szól hátra a vezetőfülkéből vigyorogva, majd Steve beindítja a járgányt.
-Imádom ahogy dorombol.-mondja nevetve és szeretetteljesen megsimogatja a műszerfalat. Sebességbe teszi és a csapatszállító már útra kész is. Kaput nyitnak nekik, és ők meg végigrobognak az úton amin Káosz ideérkezett. Valahogy ez a visszaút jóval nyugisabbnak tűnik, mint idefelé jövet volt. Ki tudja, talán a páncélozott falak teszik... Mindenesetre Bill remekül szórakozik amikor áthajtanak a hullatengeren. 20 perc alatt meg is érkeznek a Határhoz, és Bill beleszól a rádióba:
-Hahó kiskatonák. Itt a lovasság.-A falon meglepődött emberek tűnnek fel akik a fejüket vakarják a jármű láttán. Bill ismét beleszól.
-Beengedtek, vagy kopogtassunk?

-Itt Mennydörgés. Jó látni titeket srácok. Szólok, hogy nyissanak kaput.-hallod a lövészek gyöngyének hangját, és pár perc múlva előttetek a fal egy része elkezd elhúzódni. Valami nagy bazi fémlap lehet az amit elvontatnak a dózerrel, Steve pedig behajt a járgánnyal. Azon nyomban elkezdik a falat visszatolni a helyére, és nehéz fém csúszását halljátok amikor lenyitják a hátsó ajtót. Egyesével szállnak ki a fekák, mindannyian fegyverrel, utolsónak Bill.
-Na merre van a drága cimborám? Hé por favor!-kérdi egy őrült kacaj keretében. A két elszívott joint látszik azért rajta. Legalábbis felszabadultnak tűnik, de Káosz vélemény szerint ezt okozhatja a tudat is hogy nincs beszorítva a Parkba. Cezar jelenik meg és pár lépésre megáll Billtől.
-Cezar Sandoz százados. Ha jól sejtem te vagy... Bill?
-Azt jól sejted haver. Bill Enfrey... de azt meg nem mondom hányados...
Alan Stark

Alan Stark

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Márc. 05, 2012 8:13 am

- A pisztoly Dave-nél van - nyújtja át a fegyvert Alan a másik férfinak - és ott is marad. Addig legalábbis biztosan míg nem tudja használni mindkét kezét. Utána majd döntünk a további sorsáról. És igen, amit találtam azt át is hoztam a házba. Ha nem hagytunk ott semmit, akkor valahol itt lesznek. Szüksége van esetleg valamire?
Várván a választ, s Dave kérdésének eleget téve egy táblára mutat, melyen a Long Beach felirat olvasható. Alan reméli, hogy találnak valamilyen hajót amivel nyílt vízre tudnak evickélni, ahol nem kell tartaniuk az effajta támadásoktól.
Jamie Rene Scottfox

Jamie Rene Scottfox

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Márc. 05, 2012 8:39 am

A pisztolyt úgy tűnik nem fogom megkapni. Ez cseppet sem tetszik, tekintve, hogy így én fegyver nélkül maradok. Így is le kellett nyúlnom a fegyvert, erre még ezt is elvesztem. Kissé feldühödök, de nem hiszem, hogy sokat használnának az esetleges kitöréseim.
- Most, hogy a pisztolyomat lenyúlták, megmondanák, hogy én mégis mivel fogom megvédeni magam?
kérdem. Hangom kissé durvább, mint szerettem volna, de ezzel már nem tudok mit tenni. Így sült el és kész. A két pasasnak legalább már a nevét tudom. Nem patkolok el teljesen hülyén, hurrá! Vagyis nem leszek totál agyhalott anélkül, hogy előtte ne tudtam volna valamit. Azt hiszem ez a helyes megfogalmazás.
- Egyébként ha már így összetalálkoztunk... Azt hiszem ideje lenne bemutatkoznom. A nevem Jamie.
A kezem nem nyújtom előre, nehogy megzavarjam Alant vagy Daveet. Mégsem hiányozna, hogy ez a kocsi is tönkre menjen. Valószínűleg nem találnánk azonnal új járgányt. Gyalog pedig nem lenne előnyös tovább menni a nyílt utcán.
Sleepwalker

Sleepwalker

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Márc. 05, 2012 8:47 am

Dave kuncog egy jót Jamie felháborodásán.
-Foggal körömmel, kislány. Vagy tőlem beszélhetsz velük csúnyán is, használd a fantáziádat...-mondja vigyorogva, aztán elgondolkozik.
-Nem tudom Long Beach mennyire jó ötlet. Mi van ha ott is ugyan ez a szar van mint itt? Hova menekülünk, a tengerbe?-kérdi kissé szkeptikusan. Mikor a lány bemutatkozik, Dave hátrafordítja fejét.
-Dave. Örvendek.-azzal visszafordul és az utat bámulja. Nem nagyon találkoznak olyannal akit ne tudnának kikerülni, egészen West Hollywood határáig, ahol egy megerősített katonai állás várja őket, ami pár órája még tuti nem volt ott. Az egyik katona int, hogy húzódjanak le, majd rájuk fogja a fegyverét, egyértelmű jelzésként, hogy lőni fog ha ez nem történik meg.
-Basszameg...-motyogja Dave és az ülés alá próbálja rejteni a pisztolyt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: East Side -A bandák városa   East Side -A bandák városa - Page 3 I_icon_minitime

East Side -A bandák városa
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Nyugat Los Angeles - West Side
» West Hollywood, a siker és csillogás városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stay Alive :: Játéktér :: East Side-
Ugrás: