Stay Alive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stay Alive

Ha megtelik a pokol, a holtak majd köztünk járnak.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Jogi aggályok megoldása

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Engine of Suffering
Admin
Engine of Suffering

Hozzászólások száma : 54
Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 29.

Jogi aggályok megoldása Empty
TémanyitásTárgy: Jogi aggályok megoldása   Jogi aggályok megoldása I_icon_minitimeKedd Ápr. 17, 2012 1:48 am

Nos a fórum jelenleg eléggé halott. Viszont az általam kitalált történetet szeretném felhasználni a továbbiakban egy könyvhöz. A ti engedelmetekkel egyes karaktereket is felhasználnék. Ezúton szeretném kérni, hogy a karakterekkel kapcsolatos mindenfajta szellemi tulajdonról és szerzői jogdíj igényről mondjatok le. Nagyon szépen köszönöm azoknak akik megteszik.

Az érintett karakterek:
Sleepwlker njk-i
Specter
Káosz(ő az enyém szóval nincs vele baj.)
Radoslava Vasilovij
Alex Dewiler
Specter
Alan Stark
Jamie Rene Scottfox
Monica J. Lazinski
Vissza az elejére Go down
https://stayalive.hungarianforum.net
Radoslava Vasilovij

Radoslava Vasilovij

Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Jogi aggályok megoldása   Jogi aggályok megoldása I_icon_minitimeKedd Ápr. 17, 2012 1:54 am

Csak akkor vagyok hajlandó "lemondani" róla ha szerep formájában ki lesz játszva a karakterem és úgy lesz betéve a könyvedbe, mivel senki sem tudja úgy kijátszani/leírni a karakterem szellemi világát mint én. Ezeket majd meg lehet változtatni de ezekről a változtatásokról tudnom kell pontosan és bele kell egyeznem nekem is. Ezek a változások viszont nem lehetnek jellegzetesen nagyok, max. 1-2 mondat átírása, kihagyása vagy ilyesmi. De ezekről tudnom kell és bele kell majd nekem is egyezni, különben durci leszek és azt remélem te sem akarod.
Engine of Suffering
Admin
Engine of Suffering

TémanyitásTárgy: Re: Jogi aggályok megoldása   Jogi aggályok megoldása I_icon_minitimeKedd Ápr. 17, 2012 1:56 am

Természetesen az ilyen jellegű segítséget nagyon szívesen fogadom. Smile
Engine of Suffering
Admin
Engine of Suffering

TémanyitásTárgy: Re: Jogi aggályok megoldása   Jogi aggályok megoldása I_icon_minitimeSzer. Aug. 29, 2012 12:08 am

Téma érvénytelenítve. Az új pályázat kiírása után az oldalt folytatni szeretném!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jogi aggályok megoldása   Jogi aggályok megoldása I_icon_minitime

Jogi aggályok megoldása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stay Alive :: Általános :: Információk-
Ugrás: